Verse dadels gevuld met amandel – doos 750 gram

 15,90

Gevulde extra zachte dadel met een grote geroosterde Valencia Amandel. De Valencia amendel zorgt voor een crunchy bite. Een ware smaaksensatie.

Meer dan 10 essentiële mineralen, evenals vitamines, eiwitten en vezels

100% natuurlijk & vrij van additieven

Gevuld met grote Valencia Amandel

Minimaal 5 maanden houdbaar na ontvangst

Uitverkocht

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Verzending binnen 24 uur
  • Veilig en snel afrekenen

Beschrijving

Gevulde extra zachte dadels met een grote geroosterde Valencia Amandel. De Valencia amendel zorgt voor een crunchy bite. Een ware smaaksensatie.

Afhankelijk of de dadels aan de binnen- of de buitenkant van de tros groeien en de bodemgesteldheid van de palm, kan de kleur verschillen. Het is dus mogelijk dat de ene dadel wat donkerder is dan de andere. Geen Medjoul of Deglet Nour, maar Dalia Sukkary dadels. Een uniek ras dadel die alleen groeit in de vruchtbare oases in de Arabische woestijn, waar de grond rijk is aan voedingstoffen. De zoetheid, zachtheid en romige karamelsmaak is wat deze dadel zo aantrekkelijk maakt. Iets wat je meteen begrijpt als je het proeft.

De dadel amendel combinatie bevat meer dan 10 essentiële mineralen, evenals vitamines, eiwitten en vezels.

Gebruikertips

Deze extra soft dadels worden met name gebruikt als gezonde snack en verantwoord tussendoortje. Goed voor kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Sporters consumeren deze dadels als energie boost. Met deze verse dadels kom je gezond de dag door. Vraag ons gratis digitale receptenboekje aan via de receptenpagina.

Extra informatie:


Gewicht 0.750 kg
Extra's

Dadels Pitloos, Delicatessen

Extra informatie

Gewicht 0.750 kg
Extra's

Dadels Pitloos, Delicatessen

Artikelnummer: 660028 Categorieën: , Tag: