✔ 100% verse dadels   ✔ Duurzame teelt

✔ Gratis verzending Benelux & Duitsland vanaf € 50,-

Nederlandse Site Engelse site

Een verhaal van twee vrienden

Verbinding tussen culturen en continenten

Yogi & Yousef met dadels

De vruchten plukken van vriendschap

We zijn onze samenwerking gestart om te laten zien dat vriendschap tussen culturen vruchten afwerpt, in dit geval letterlijk. Met onze verse dadels bieden we een eerlijke en voedzame zoete snack.

Vanaf de palmboom doen we alles in eigen beheer, zodat iedereen kan genieten van onze 100% natuurlijke dadels, vol met voedingsstoffen en vrij van additieven.

Hoe we elkaar ontmoetten

We ontmoetten elkaar in 2010 op de bloemenveiling in Nederland. We werden al snel vrienden en voordat we het wisten zagen we elkaar weer in Saudi Arabië.


Wanneer Yogi aankomt in Saudi Arabië neemt Yousef hem mee naar een dadel plantage. Hier proeft Yogi voor de eerste keer de Dalia Sukkary dadel. Yogi was zo onder de indruk van de smaakbeleving dat hij besloot een grote doos mee te nemen naar Nederland. Ook familie en vrienden reageerden vol enthousiasme. Na meerdere ontmoetingen besloten Yogi & Yousef te gaan samenwerken. Dit bleek al snel een zeer vruchtbare samenwerking.

Trossen dadels
Dadels in kleine giftbox

Natuurlijk en duurzaam

We behandelen onze dadels op een natuurlijke manier zonder nabehandeling met gassen of additieven. We gebruiken plantaardige plastics voor onze verpakking (op dit moment alle retail verpakkingen, in 2022 alle consumenten verpakkingen). We betalen de lokale plukkers een eerlijk loon en dragen zorg voor veilige werkomstandigheden.

Sociale werkplaats

Al onze dadels worden in Nederland verpakt. Specifiek onze snackboxes en share boxes worden ingepakt bij een sociale werkplaats. Hier wordt elk doosje dadels met de grootste zorg ingepakt. 

Medewerkers sociale werkplaats

In de media

Culinair schrijver Nadia Zerouali gaat in gesprek met Yogi & Yousef. Nergens beter dan de enige locatie in Nederland waar een dadelpalm is te vinden, namelijk: de botanische tuinen van de universiteit van Leiden. Ja verteld Yousef lachend in Saudi Arabië hebben we 30 miljoen dadelpalmen. Bekijk de hele video voor de reactie van Nadia en laat je inspireren door de creativiteit voor het gebruik van dadels in recepten.

Gratis verzending Benelux & Duitsland

Vanaf € 50-

Duurzaam geproduceerd

in Saudie Arabië

100% Natuurlijke dadels

Direct van de palmboom

Veilig en snel afrekenen

Betaalmethodes

Yogi & Yousef nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • – Aanbiedingen
  • – Nieuwe producten
  • – Recepten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© YogiYousef

De waardering van www.yogiyousef.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1719 reviews.