✔ 100% verse dadels   ✔ Duurzame teelt

✔ Gratis verzending Benelux & Duitsland vanaf € 50,-

Nederlandse Site Engelse site

Verzendkosten en retourneren

Wie verzorgt de verzending?

De verzending van uw producten wordt in Nederland en België verzorgd door DHL. Order voor de andere Europese landen worden verzorgd door verschillende koeriers. Voornamelijk DPD, GLS of DHL. Let op: deze bezorgers kunnen niet leveren bij een postbusadres.

Verzendkosten

Gratis verzending in de Benelux en Duitsland vanaf €50,-. In Nederland bedragen deze per 1-1-2020 € 5,65 voor een zending die niet meer weegt dan 23 kg bruto. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast indien kosten voor het verzenden toenemen. Voor alle andere Europese landen zijn de kosten afhankelijk van het land en gewicht. De precieze kosten worden zichtbaar in het check-out proces. 

Bezorging

Bestellingen in de Benelux worden doorgaans 1-2 werkdagen na plaatsing van de bestelling geleverd.

Feestdagen:
Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen de eerstvolgende werkdag (maandag tot en met vrijdag) in behandeling genomen worden. Deze zullen 1-2 werkdagen hierna worden geleverd.

Retour

Als koper vragen we u de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Reclamering ter zake van gebreken in de producten dient schriftelijk zo spoedig mogelijk te geschieden doch uiterlijk binnen 2 dagen na bezorging. De reclamering dient gericht te worden aan Yogi & Yousef, Overboslaan 6, 2101 AM Heemstede , door een email te sturen aan info@yogiyousef.com.

Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren door verloop van 1 maand na ontvangst van de Koper. Beantwoordt het afgeleverde niet aan de overeenkomst dan is Yogi & Yousef ter hare keuze slechts gehouden tot aflevering van het ontbrekende of vervanging van het afgeleverde product.

Yogi & Yousef dadels zijn natuurproducten. Daardoor zal de ene dadel de andere niet zijn. De koper accepteert verschil in zachtheid, kleur en velloslating en gaat ermee akkoord dat dit geen gronden zijn voor het niet accepteren van het afgeleverde product (dadels). Mochten er echter grote verschillen hiertussen zijn of de kwaliteit ernstig afwijken van de standaard, dan zal Yogi & Yousef dit uiteraard in behandeling nemen.

De Koper kan producten dient binnen 14 dagen na ontvangst de retour aan te melden. Hierna heeft de Koper nogmaals 14 dagen voor het retouneren van het product. Nadat de goederen in goede orde zijn ontvangen zal Yogi & Yousef binnen 14 dagen overgaan op terugbetaling van de geleverde goederen. In een dergelijk geval is de Koper zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Als de verzegeling is verbroken kunnen de producten niet retour.

Gratis verzending Benelux & Duitsland

Vanaf € 50-

Duurzaam geproduceerd

in Saudie Arabië

100% Natuurlijke dadels

Direct van de palmboom

Veilig en snel afrekenen

Betaalmethodes

Yogi & Yousef nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • – Aanbiedingen
  • – Nieuwe producten
  • – Recepten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© YogiYousef

De waardering van www.yogiyousef.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1685 reviews.