✔ 100% verse dadels       ✔ Duurzame teelt

✔ Gratis verzending vanaf € 50,-

Nederlandse Site Engelse site

Verzendkosten en retourneren

Wie verzorgt de verzending?

De verzending van uw producten vindt plaats via POSTNL, DPD of een andere pakketbezorger. Let op: deze bezorgers kunnen niet leveren bij een postbusadres.

Verzendkosten

Bij een bestelling op de webshop gelden de vermelde verzendkosten. In Nederland bedragen deze per 1-1-2020 € 5,50 voor een zending die niet meer weegt dan 23 kg bruto. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast indien kosten voor het verzenden toenemen. Voor buitenlandse bestellingen liggen de verzendkosten tussen de € 10,00 en 15,00 per 23kg.

Bezorging

Bestellingen in de Benelux worden doorgaans 1-2 werkdagen na plaatsing van de bestelling geleverd.

Feestdagen:
Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen de eerstvolgende werkdag (maandag tot en met vrijdag) in behandeling genomen worden. Deze zullen 1-2 werkdagen hierna worden geleverd.

Retour

Als koper vragen we u de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Reclamering ter zake van gebreken in de producten dient schriftelijk zo spoedig mogelijk te geschieden doch uiterlijk binnen 2 dagen na bezorging. De reclamering dient gericht te worden aan Yogi & Yousef, Grijpensteinweg 14, 2014 KX Haarlem , door een email te sturen aan info@yogiyousef.com.

Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren door verloop van 1 maand na ontvangst van de Koper. Beantwoordt het afgeleverde niet aan de overeenkomst dan is Yogi & Yousef ter hare keuze slechts gehouden tot aflevering van het ontbrekende of vervanging van het afgeleverde product.

Yogi & Yousef dadels zijn natuurproducten. Daardoor zal de ene dadel de andere niet zijn. De koper accepteert verschil in zachtheid, kleur en velloslating en gaat ermee akkoord dat dit geen gronden zijn voor het niet accepteren van het afgeleverde product (dadels). Mochten er echter grote verschillen hiertussen zijn of de kwaliteit ernstig afwijken van de standaard, dan zal Yogi & Yousef dit uiteraard in behandeling nemen.

De Koper kan producten ruilen of retourneren binnen 7 werkdagen. In een dergelijk geval is de Koper zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Yogi & Yousef verplicht zich om binnen 30 dagen na ontvangst van de producten de aanschafkosten terug te betalen. Yogi & Yousef accepteert niet meer goed gesloten, aangebroken of gebroken producten niet terug.

Gratis verzending

Vanaf € 50,-

Duurzaam geproduceerd

in Saudie Arabië

100% Natuurlijke dadels

Direct van de palmboom

Veilig en snel afrekenen

Betaalmethodes

© YogiYousef