✔ 100% verse dadels   ✔ Duurzame teelt

✔ Gratis verzending Benelux & Duitsland vanaf € 35,-

Nederlandse Site Engelse site

Werken met Yogi & Yousef

Vacatures

Status: Open 

Samen met jou in ons team breiden we uit naar de grote supermarkten en voedselproducenten in Europa. Hierin assisteer je onze supply chain manager, samen zorgen jullie voor een gestroomlijnde organisatie. 

Je bevestigt binnenkomende orders van klanten en boekt deze in ons ERP systeem. Je plant producties in bij diverse productielocaties en stemt leveringen af met de klant. Je staat in direct contact met onze klanten, productielocaties, magazijnen en transporteurs.

Lees verder

Status: Open 

Je vertegenwoordigt onze dadels bij de retailers in Nederland en Europa. Je maakt deel uit van een team waarin we van Yogi & Yousef dadels de nieuwe banaan gaan maken. Je gaat aan de slag met onze bestaande enthousiaste klanten en breidt de verkopen uit met een duidelijke doelstelling. Daarnaast zie je onze kansen in verkoop bij nieuwe marktsegmenten zoals sport- en yogascholen en/of speciaalzaken en weet deze aan je te binden.

Lees verder

Status: Open

Je bent een ambassadeur voor Yogi & Yousef en zorgt voor bekendheid van onze dadelproducten bij (internationale) bakkerijen en voedselproducenten. Je bent op de hoogte van innovaties binnen de foodsector. Je zorgt ervoor dat onze dadelproducten meegenomen worden in nieuwe ontwikkelingstrajecten bij grote en middelgrote voedselproducenten. Samen met ons overtuig je nieuwe internationale klanten binnen de voedselverwerkende industrie om te switchen van geraffineerde suikers naar 100% natuurlijke zoetmakers zoals dadelpasta, dadelsiroop en ontpitte dadels...

Lees verder

Open sollicitatie

Status: Open

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Wil je graag voor Yogi & Yousef werken stuur dan je motivatie en CV naar mirjam@yogiyousef.com

Gratis verzending Benelux & Duitsland

Vanaf € 35,-

Duurzaam geproduceerd

in Saudie Arabië

100% Natuurlijke dadels

Direct van de palmboom

Veilig en snel afrekenen

Betaalmethodes

© YogiYousef

De waardering van www.yogiyousef.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 578 reviews.