Zondag = tijd voor pannenkoeken! De kleurrijke @eat.click.travel ook wel bekend als Shreya maakte een geweldig ontbijt met veel toppings! Laat je inspireren en volg dit heerlijke recept.
Ingrediënten:
120 g boekweitmeel of volkorenmeel
2,5 tl bakpoeder
1/4 tl zeezout
1/2 theelepel kaneel
240 ml plantaardige melk
2 theelepels appelciderazijn
1 theelepel vanille-extract
2 el. dadelstroop
Instructies:
1. Klop alle ingrediënten samen in een kom.
2. Gebruik een anti-aanbakpan en een eetlepel olie voor elke pannenkoek.
3. Verdeel ongeveer 2 eetlepels beslag in het midden van de pan.
3. Kook op matig vuur gedurende 3 minuten, draai dan om en kook gedurende 2 minuten.
4. Stapel ze op, serveer ze met je favoriete beleg en geniet ervan!
Op de foto zie je de pannenkoeken met mango, bramen en bosbessen en Shreya’s bekende slagroom. Jummm!