✔ 100% verse dadels   ✔ Duurzame teelt

✔ Gratis verzending Benelux & Duitsland vanaf € 50,-

Nederlandse Site Engelse site

Dadels & Bakkerijen

Bakkersmuts icon

Dadels en bakkerijen

Verse dadels bieden veel mogelijkheden. Deze steenvrucht is hartstikke populair op dit moment, en dat is niet vreemd. Het is een heerlijk zoete vrucht boordevol vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Lekker van zichzelf, maar ook een waardevol ingrediënt voor diverse lekkernijen en delicatessen. Als bakkerij kun je nu profiteren van onze kwalitatief hoogwaardige producten door een samenwerking aan te gaan met Yogi & Yousef. Haak in op deze trend en laat klanten genieten van jouw nieuwe dadelspecialiteiten. Van broodbakkers tot banketbakkers, van confiserie tot patisserie: start nu jouw partnerschap met ons.

Inmiddels zijn we diverse partnerschappen met verschillende bakkerijen aangegaan. Dat bevalt goed! Mooie samenwerkingen zijn hieruit ontstaan, waarbij onze producten dienen als waardevolle ingrediënten voor uiteenlopende lekkernijen. Ook voor jouw bakkerij bieden onze verse dadels kansen. Ga nu de samenwerking met Yogi & Yousef aan en ontdek de verschillende heerlijke lekkernijen die je met behulp van onze verse dadels kunt maken.

Het belang van hoge kwaliteit dadels voor bakkerijen

Als bakkerij wil je alleen gebruikmaken van ingrediënten van een hoge kwaliteit. Je wilt jouw klanten het beste van het beste kunnen bieden. Zo creëer je de lekkerste producten waarvoor jouw klanten langs blijven komen. Yogi & Yousef staan bekend om hun verse dadels van een hoge kwaliteit. Verse dadels zijn een stuk gezonder en smaakvoller in vergelijking met gedroogde dadels. Als bakkerij kun je daarom altijd beter kiezen voor dadels die vers zijn.

Maar er zijn nog meer manieren waarop wij de hoge kwaliteit van onze dadels waarborgen. Wij oogsten deze steenvruchten handmatig op specifieke momenten tijdens het rijpingsproces. Dit draagt bij aan de typische romige smaak van onze dadels. Hierbij gaan we duurzaam te werk. Bovendien vallen onze dadels op door hun zachtheid, waarbij extra zachte dadels tot de mogelijkheden behoren. Zo kun je onze dadels gemakkelijker in lekkernijen verwerken. Ga een samenwerking met ons aan en pluk hier de vruchten van.

Onze partnerschappen met bakkerijen

In de loop der jaren zijn we veel samenwerkingen aangegaan met verschillende bakkerijen. Het is een waar genot om te zien wat voor heerlijke producten deze bakkerijen maken met behulp van onze dadelproducten. De creativiteit die zij tentoonspreiden, is voor ons een bron van inspiratie. Onze partnerschappen zijn hierdoor van waarde voor beide partijen. Daarom gaan we graag de samenwerking aan met jouw onderneming.

Verse dadels zijn een veelzijdig product dat je op verschillende manieren kunt inzetten. Hierdoor bieden deze steenvruchten jouw bakkerij veel mogelijkheden. Naast dadels ontdek je binnen ons uitgebreide assortiment diverse andere dadelproducten die gebruikt kunnen worden voor allerlei producten. Denk hierbij aan extra zachte dadels, chocoladedadels of dadelpasta. Niet voor niets kun je hiermee verschillende recepten maken. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Duurzame inkoop van Yogi & Yousef

Het produceren van verse dadels doen we geheel in eigen beheer, vanaf de palmboom. Hierdoor kunnen wij een duurzame en 100% natuurlijke productie waarborgen. Zo houden wij onze dadels vrij van additieven, zodat de originele voedingswaarde behouden blijft en iedereen kan genieten van de overheerlijke smaak van natuurlijk geproduceerde dadels. Tijdens iedere stap van de productie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van plantaardige plastics voor de verpakking en een duurzame import tot aan een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden voor onze lokale plukkers: onze dadels zijn duurzaam, natuurlijk en eerlijk.

Neem contact op en start jouw samenwerking met Yogi & Yousef

Enthousiast over de mogelijkheden die onze verse dadels jouw bakkerij bieden? Van gevulde chocoladedadels tot brood met dadels en noten, er zijn een scala aan lekkernijen en delicatessen die je met behulp van onze duurzaam en natuurlijk geproduceerde dadelproducten kunt maken. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen en neem nu contact met ons op.

 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   31,90 View Product
  4.88
  (24)
 •  29,90 View Product
  5.00
  (10)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   24,90 View Product
  4.88
  (26)
 • Dadels (vers) extra zacht 750 gram
   9,90 View Product
  4.92
  (119)
 • chocolade dadels
   4,50 View Product
  4.80
  (161)
 • Out of stock Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.71
  (31)
 • Dadelstroop
   3,00 View Product
  4.70
  (135)
 • Out of stock Dadelpasta 3kg weergave in open doos
  Biologisch
   35,50 View Product
  4.63
  (8)
 • Out of stock Biologische dadelpasta doos van 4 kilogram
  Biologisch
   9,90 View Product
  4.82
  (34)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   43,90 View Product
  4.90
  (42)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.83
  (121)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   47,90 View Product
  4.89
  (64)
 • Box met extra zachte verse dadels - 3 kilo
   38,90 View Product
  4.73
  (96)
 • Dadels met chocolade - 1kg in doos
   34,90 View Product
  4.87
  (62)
 • Biologisch
   12,90 View Product
  4.95
  (201)
Gratis verzending Benelux & Duitsland

Vanaf € 50-

Duurzaam geproduceerd

in Saudie Arabië

100% Natuurlijke dadels

Direct van de palmboom

Veilig en snel afrekenen

Betaalmethodes

Yogi & Yousef nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • – Aanbiedingen
 • – Nieuwe producten
 • – Recepten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© YogiYousef

De waardering van www.yogiyousef.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1685 reviews.