Chocolade dadels

Chocoladedadels zijn niet alleen een lekkere snack, maar ook nog eens gezond. Deze snack bestaat uit een duurzaam geproduceerde dadel die omgeven wordt door een krokant laagje pure chocola. Loopt het water je nu al in de mond? Je bent niet de enige. Chocoladedadels behoren tot de meest smaakvolle tussendoortjes uit ons assortiment.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

 • chocolade dadels
   4,50 View Product
  4.84
  (118)
 • Dadels met chocolade - 1kg in doos
   34,90 View Product
  4.89
  (38)
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Waarom zijn dadels als tussendoortje geschikt?

Dadels behoren tot de gezondste vruchten van dit moment. Ten eerste zijn er meerdere vitamines aanwezig in deze steenvrucht. Diverse varianten A-, B- en C-vitaminen zijn in deze vrucht te vinden. Tevens zitten er vele mineralen in een dadel. Daarnaast is deze vrucht vezelrijk. Vezels zijn de beste vrienden van je darmen. Ze bevorderen niet alleen de stoelgang, maar ze verkleinen ook de kans op aandoeningen zoals darmkanker.

Het krokante laagje wordt gevormd door pure chocola. Pure chocola is de gezondste variant van chocolade die er is. In kleine hoeveelheden heeft het een gunstig effect op hart- en bloedvaten. De combinatie met dadels is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg lekker. Chocoladedadels zijn hierdoor een verantwoord tussendoortje.

Verse dadels zijn het lekkerst

Vele snacks worden extra gezoet aan de hand van suikers. Dadels zijn van nature aangenaam zoet en hoeven hierdoor niet voorzien te worden van dergelijke additieven. Dit maakt ze niet alleen natuurlijk, maar ook buitengewoon lekker. Voor al onze chocoladedadels gebruiken we verse dadels, direct van de palmboom. Deze steenvruchten worden duurzaam geproduceerd in Saoedi-Arabië.

Dadels kopen bij Yogi & Yousef

Dadels zijn als tussendoortje heerlijk. Dit is helemaal het geval wanneer je nog een laagje pure chocolade toevoegt. Niet voor niets behoren chocoladedadels tot de populairste snacks uit ons assortiment. Heb je nu ook zo’n zin in een chocoladedadel? Deze verantwoorde snack kun je bij ons kopen voor een goede prijs. Deze tussendoortjes zitten in een doos van 1 kg. Zo kun je blijven genieten.