Verse Dadels

Verse dadels zijn een lekker en verantwoord tussendoortje. Deze steenvrucht zit vol vitamines, mineralen en vezels. Het bijzondere aan onze dadels is dat we gebruik maken van het Dalia Sukkary ras. Dit ras is recent ontdekt en valt op door zijn karamelachtige smaak en zachtheid van textuur. Bovendien behouden wij de natuurlijke smaak van onze dadels optimaal dankzij onze productiemethodes. Zo kun jij genieten van smaakvolle verse dadels.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

 • Box met extra zachte verse dadels - 3 kilo
   38,90 View Product
  4.73
  (96)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.83
  (121)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   31,90 View Product
  4.88
  (24)
 • Dadels (vers) extra zacht 750 gram
   9,90 View Product
  4.92
  (119)
 • Biologisch
   12,90 View Product
  4.95
  (201)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   47,90 View Product
  4.89
  (64)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   43,90 View Product
  4.90
  (42)
 •  29,90 View Product
  5.00
  (10)
 • Out of stock Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.71
  (31)
 • chocolade dadels
   4,50 View Product
  4.80
  (161)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   24,90 View Product
  4.88
  (26)
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Zijn verse dadels gezond?

Zijn dadels gezond? Het is een vraag die ons geregeld gesteld wordt. Dadels behoren tot de gezondste vruchten van dit moment. Een goede reden om verse dadels te bestellen. Meerdere essentiële voedingsstoffen zijn te vinden in deze steenvrucht.

Ten eerste is de dadel een bron van vitamines. Vitamines A, B, E en K zijn allen aanwezig in een dadel. Ook is de dadel een uitstekende bron van vezels. Per 100 gram kun je al snel rekenen op zo’n 8 gram aan vezels. Vezels zijn niet alleen goed voor je, maar ze geven je tevens een verzadigd gevoel. Door dit gevoel blijf je minder lang snoepen. Tot slot zitten verse dadels ook vol verschillende mineralen. Hierbij kun je denken aan calcium, magnesium, ijzer en zink.

Dankzij deze vitamines, mineralen en vezels kunnen verse dadels verschillende gezondheidsvoordelen opleveren. Dankzij de vezels hebben dadels een positief effect op darmklachten en de algehele werking van je spijsvertering. Verse dadels stimuleren de gezondheid van je hart, hersenen, lever en bloedvaten. Een mineraal zoals ijzer helpt om bloedarmoede tegen te gaan. Bovendien bevatten verse dadels natuurlijke suikers die je op ieder moment van de dag een energieboost kunnen geven.

Dadels die vers zijn, zijn bovendien een bron van antioxidanten. Deze stoffen bieden het lichaam bescherming tegen infecties en andere ziekteverwekkers. Verse dadels bevatten de krachtige antioxidant flavonoïden. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat verse dadels de antioxidanten carotenoïden en fenolzuur bevatten. Dergelijke antioxidanten kunnen eraan bijdragen dat verschillende chronische ziektes worden voorkomen. Nog een goede reden om verse dadels te bestellen.

Daarnaast heeft het Dalia Sukkary ras enkele unieke eigenschappen dankzij de rijke voedingsbodem waarin deze dadels groeien. Hierdoor bevatten onze dadels stoffen als koper en mangaan. Dit zijn mineralen die niet in iedere dadelsoort aanwezig zijn. Verse dadels zijn hierdoor zowel een verantwoorde snack als een uitstekend ingrediënt voor uiteenlopende recepten. Je kunt bijvoorbeeld wit suiker vervangen met dadels. Diverse baksels maak je zo nog lekkerder én gezonder. Verse dadels kopen is daarom een aanrader.

Waarom kies je voor dadels die vers zijn?

Gedroogde dadels of dadels die vers zijn: waar zou jij voor kiezen? Niet voor niets verkopen wij alleen verse dadels via onze webwinkel. Ten eerste is de textuur van verse dadels sappiger, omdat ze nog wat vocht bevatten. Daarnaast zijn verse dadels zachter. Het mondgevoel is een stuk aangenamer in vergelijking met gedroogde dadels. Bij ons kun je niet alleen zachte verse dadels bestellen, maar ook extra zachte varianten. Deze dadels smelten haast in je mond. Krijg je nu al zin om zachte verse dadels te kopen?

Verse dadels zijn niet alleen gezond van zichzelf, maar ze zijn ook gezonder dan andere varianten. Door de manier waarop ze geproduceerd worden, behouden de verse dadels hun voedingsstoffen beter. Ze ondergaan niet het droogproces, waarbij vitamines en mineralen verloren gaan. In plaats daarvan houden we ze zo vers en natuurlijk mogelijk. Er worden geen extra suikers toegevoegd aan dadels die vers zijn. Dat levert een betere smaak en meer voedingsstoffen op: het beste van beide werelden. Er gaat niets boven dadels die vers zijn.

Verse dadels kopen bij Yogi & Yousef

Als je dadels wilt bestellen, ben je bij Yogi & Yousef aan het juiste adres. Bij ons bestel je 100% natuurlijke verse dadels. Dit houdt in dat er geen conserveringsmiddelen, suikers en andere additieven zijn toegevoegd. Hierdoor wordt de natuurlijke smaak beter behouden. Het gebrek aan suikers maakt een verse dadel bovendien een verantwoorde snack.

Bij ons kun je terecht voor verse dadels in allerlei soorten en maten. Zo zijn er de extra zachte dadels, waarbij het mogelijk is om varianten zonder pit te bestellen. Maar ook verse dadels met wat extra’s, bijvoorbeeld onze dadels omhuld met chocolade, zijn een optie. Alles wordt duurzaam geproduceerd, direct van de palmboom. Dat is wel zo lekker.