Verse Dadels

Verse dadels zijn een lekker en verantwoord tussendoortje. Deze steenvrucht zit vol vitamines, mineralen en vezels. Het bijzondere aan onze dadels is dat we gebruik maken van het Dalia Sukkary ras. Dit ras is recent ontdekt en valt op door zijn karamelachtige smaak en zachtheid van textuur. Bovendien behouden wij de natuurlijke smaak van onze dadels optimaal dankzij onze productiemethodes. Zo kun jij genieten van smaakvolle verse dadels.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

 • Box met extra zachte verse dadels - 3 kilo
   38,90 View Product
  4.76
  (83)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.83
  (121)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   31,90 View Product
  4.92
  (12)
 • Dadels (vers) extra zacht 750 gram
  Biologisch
   12,90 View Product
  4.94
  (170)
 • chocolade dadels
   4,50 View Product
  4.81
  (138)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   47,90 View Product
  4.93
  (54)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   43,90 View Product
  4.93
  (30)
 • Out of stock
   29,90 View Product
  5.00
  (4)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   24,90 View Product
  4.83
  (18)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.71
  (31)
 • Dadels (vers) extra zacht 750 gram
   9,90 View Product
  4.90
  (83)
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Zijn verse dadels gezond?

Zijn dadels gezond? Het is een vraag die ons geregeld gesteld wordt. Dadels behoren tot de gezondste vruchten van dit moment. Meerdere essentiële voedingsstoffen zijn te vinden in deze steenvrucht.

Ten eerste is de dadel een bron van vitamines. Vitamines A, B, E en K zijn allen aanwezig in een dadel. Ook is de dadel een uitstekende bron van vezels. Per 100 gram kun je al snel rekenen op zo’n 8 gram aan vezels. Vezels zijn niet alleen goed voor je, maar ze geven je tevens een verzadigd gevoel. Door dit gevoel blijf je minder lang snoepen. Tot slot zitten verse dadels ook vol verschillende mineralen. Hierbij kun je denken aan calcium, magnesium, ijzer en zink.

Daarnaast heeft het Dalia Sukkary ras enkele unieke eigenschappen dankzij de rijke voedingsbodem waarin deze dadels groeien. Hierdoor bevatten onze dadels stoffen als koper en mangaan. Dit zijn mineralen die niet in iedere dadel aanwezig zijn. Verse dadels zijn hierdoor zowel een verantwoorde snack als een uitstekend ingrediënt voor uiteenlopende recepten. Diverse baksels maak je zo nog lekkerder.

Verse dadels kopen bij Yogi & Yousef

Als je dadels wilt bestellen, ben je bij Yogi & Yousef aan het juiste adres. Bij ons bestel je 100% natuurlijke verse dadels. Dit houdt in dat er geen conserveringsmiddelen, suikers en andere additieven zijn toegevoegd. Hierdoor wordt de natuurlijke smaak beter behouden. Het gebrek aan suikers maakt een verse dadel bovendien een verantwoorde snack.

Bij ons kun je terecht voor verse dadels in allerlei soorten en maten. Zo zijn er de extra zachte dadels, waarbij het mogelijk is om varianten zonder pit te bestellen. Maar ook verse dadels met wat extra’s, bijvoorbeeld onze dadels omhuld met chocolade, zijn een optie. Alles wordt duurzaam geproduceerd, direct van de palmboom. Dat is wel zo lekker.