Dadelstroop

Biologische dadelstroop is een heerlijke toevoeging aan diverse recepten. Het is een perfecte suikervervanger die beschikt over een unieke smaak. Veel mensen doen het graag door de yoghurt of over diverse soorten fruit. Maar ook als je zelf een lekkernij gaat maken is dadelsiroop de ideale aanvulling. Een natuurlijke zoetmaker is altijd beter dan industriële suikers.

Bij onze webshop kun je terecht voor dadelstroop in allerlei soorten en maten. Van kleine potten tot aan een jerrycan vol stroop. Perfect ter aanvulling van een snack of voor het verwerken in gerechten. Ook voor andere dadelproducten zit je bij onze online winkel goed. Dat wordt smullen geblazen.

Show Filters

Enig resultaat

  • Dadelstroop
     3,00 View Product
    4.71
    (119)
Show Filters

Enig resultaat

Zijn er verschillen tussen dadelstroop en dadelsiroop?

In principe zijn dadelsiroop en dadelstroop dezelfde producten. Deze twee namen worden geregeld door elkaar gebruikt. Hierdoor is er wat verwarring ontstaan op dit vlak. Het gaat dus om dezelfde producten. Dadelstroop staat ook wel bekend als dadelmelasse of debs el tamr. Hoe je het ook noemt, buiten kijf staat dat dit product smaakvol is.

De voordelen van dadelstroop

Eén van de grootste pluspunten van dadelstroop is de veelzijdigheid waarvoor je het kunt gebruiken. Deze siroop smaakt net zo lekker door de pudding als in een sladressing. Daarnaast is het ideaal om te verwerken in je eigen recepten. Deze zoetstof is een goede toevoeging voor cakes, koekjes, taarten en nog veel meer. Het is een smaakvolle zoetstof die 100% natuurlijk is.

Dadelstroop kopen bij Yogi & Yousef

Dadelstroop mag niet ontbreken in je voorraadkast. Vooral als je geregeld zelf iets maakt, is dit product onmisbaar. De dadelproducten uit ons assortiment worden altijd duurzaam geproduceerd. De smaak van de siroop houden we natuurlijk. We voegen geen suikers en andere additieven toe. Dat levert het lekkerste resultaat op. Benieuwd naar onze dadels? Probeer het zelf eens.