Dadels zonder pit

Als je op zoek bent naar dadels zonder pit van een hoge kwaliteit, zit je bij Yogi & Yousef helemaal goed. Niet iedereen vindt het erg als een vrucht nog pitten bevat. Toch kan het zijn dat je dit als storend ervaart. Dadels zonder pit kun je met een gerust hart eten. Hierdoor is dit product ideaal als gezond tussendoortje.

Daarnaast hebben dadels zonder pit als voordeel dat je ze eenvoudig kunt gebruiken als je zelf recepten maakt. Zonder pit kun je een dadel bijvoorbeeld gemakkelijker blenden. Daarnaast is het simpeler om dadels te malen. Dit is handig als je bijvoorbeeld zelf dadelpasta gaat maken. Deze vrucht is een perfect natuurlijk zoetmiddel voor je baksels.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.83
  (121)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   31,90 View Product
  4.89
  (28)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   43,90 View Product
  4.91
  (43)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   24,90 View Product
  4.89
  (28)
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Zijn dadels gezond?

Dadels zonder pit zijn een heerlijke snack voor tussendoor. Maar is deze snack ook gezond? Het antwoord is: ja! De dadel behoort tot de gezondste vruchten van dit moment. Het kan terecht als een Superfood getypeerd worden. Deze steenvrucht is een bron van vezels, vitaminen en mineralen.

Dadels bevatten veel ijzer. Hierdoor is deze vrucht een aanrader als je last hebt van bloedarmoede. Door de aanwezigheid van veel vezels en stoffen die vrije radicalen tegengaan, verkleint deze vrucht de kans op het krijgen van kanker.

Onze dadels zijn 100% biologisch

Wij vinden het belangrijk dat onze dadels biologisch geproduceerd worden. Dit kunnen wij garanderen doordat we alles in eigen beheer produceren. Zo houden we onze dadels natuurlijk. Dit houdt in dat er geen suikers, conserveringsmiddelen of andere additieven worden toegevoegd. Zo behoud je de natuurlijke smaak op zijn best.

Verse dadels zonder pit koop je hier

Ben je op zoek naar verse dadels zonder pit? In dat geval ben je bij Yogi & Yousef aan het juiste adres. Hierbij kun je kiezen voor verschillende varianten. Dadels zonder pit zijn van nature zacht, maar binnen ons assortiment kun je ook kiezen voor extra zachte varianten. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Neem gerust een kijkje.