Dadelpasta

Voor de liefhebbers van koken is dadelpasta een essentieel product. Aan de hand van dadelpasta kun je diverse soorten lekkernijen maken. Deze pasta kun je gebruiken voor het maken van taartjes, energy bars, koek, cake en nog veel meer. Dit product wordt duurzaam geproduceerd en is gemaakt van 100% natuurlijke dadels. Dit geeft deze pasta zijn typerende zoete smaak.

Koop je jouw dadelpasta bij ons, dan ben je er zeker van dat deze pasta op een biologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt. Alles is 100% natuurlijk. Dit houdt in dat er geen suikers of andere additieven worden toegevoegd. Hierdoor kun je bij ons de lekkerste dadelpasta kopen. Niet voor niets gebruikt Yousef dadelpasta om zijn eigen energy bars mee te maken

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

 • Out of stock Dadelpasta 3kg weergave in open doos
  Biologisch
   35,50 View Product
  4.63
  (8)
 • Out of stock Biologische dadelpasta doos van 4 kilogram
  Biologisch
   9,90 View Product
  4.82
  (34)
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Wat is dadelpasta precies?

Voor het zoeten van diverse producten is dadelpasta ideaal. Dadelpasta maak je door dadels te malen totdat je een pasta overhoudt. Het is een natuurlijke zoetstof, waardoor het ideaal is voor iedereen die op een plantaardige wijze lekkernijen wil creëren. Als je dadelpasta wil kopen, zit je bij Yogi & Yousef goed.

Zijn dadels gezond?

Geregeld wordt aan ons gevraagd of dadels wel gezond zijn. Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja. Dadels behoren tot de gezondste steenvruchten van dit moment. Deze vruchten zijn een bron van vezels, vitaminen en mineralen.

Door de aanwezigheid van Tanninen en Polyphenolen zijn dadels antioxiderend en hebben ze een ontstekingsremmend effect. Ze bevatten weinig vet. Het is aan te raden om dadels te eten als je last hebt van bloedarmoede. Daarnaast kan het eten van dadels klachten zoals constipatie, diarree en hart- en vaatziekten voorkomen. Door de aanwezigheid van veel vezels verminder je de kans op darmkanker door deze vruchten te eten.

Dadelpasta kopen bij Yogi & Yousef

Er bestaat geen twijfel over dat dadels heel gezond voor je zijn. Hetzelfde geldt voor dadelpasta. Deze pasta is perfect voor elke hobbyist die graag taartjes, cakes, koekjes of andere lekkernijen maakt. Het is een natuurlijke zoetstof die 100% duurzaam geproduceerd wordt. Benieuwd? Je kunt dadelpasta kopen via onze webshop.