Show Filters

Toont alle 15 resultaten

 • Box met extra zachte verse dadels - 3 kilo
   38,90 View Product
  4.73
  (96)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.83
  (121)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   31,90 View Product
  4.88
  (24)
 • Dadels (vers) extra zacht 750 gram
   9,90 View Product
  4.92
  (119)
 • Biologisch
   12,90 View Product
  4.95
  (201)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   47,90 View Product
  4.89
  (64)
 • Out of stock Dadelpasta 3kg weergave in open doos
  Biologisch
   35,50 View Product
  4.63
  (8)
 • Bio verse dadels zonder pit 3kg
  Biologisch
   43,90 View Product
  4.90
  (42)
 • Dadels met chocolade - 1kg in doos
   34,90 View Product
  4.87
  (62)
 • Out of stock Biologische dadelpasta doos van 4 kilogram
  Biologisch
   9,90 View Product
  4.82
  (34)
 •  29,90 View Product
  5.00
  (10)
 • Out of stock Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   37,90 View Product
  4.71
  (31)
 • Dadelstroop
   3,00 View Product
  4.70
  (135)
 • chocolade dadels
   4,50 View Product
  4.80
  (161)
 • Verse dadels extra zacht zonder pit - doos 3 kg
   24,90 View Product
  4.88
  (26)
Show Filters

Toont alle 15 resultaten

 

Dadels bestellen bij Yogi & Yousef

Dadels online bestellen doe je tegenwoordig gemakkelijker dan ooit via onze webshop. Onze luxe dadels moet je een keer geproefd hebben. Binnen onze webwinkel ontdek je een groot aanbod aan dadelproducten. Van verse dadels tot aan dadelstroop, je bestelt het allemaal met het grootste gemak bij Yogi & Yousef. Daarom zijn wij jouw nummer één online dadelshop.

Wat zijn dadels?

Verse dadels zijn, wat ons betreft, de heerlijkste vruchten van dit moment. De dadel is een steenvrucht die afkomstig is van de dadelpalm. Hier zijn ze in trossen aan te vinden. Dadels hebben de vorm van een ovaal. De smaak van deze vrucht doet denken aan honing en karamel. Er zijn meerdere soorten dadels waar je van kunt smullen. Goede voorbeelden hiervan zijn de Medjoul dadel, de Ajwa dadel en de Dalia Sukkary dadel.

Dadels kunnen op verschillende manieren verorberd worden. Ten eerste zijn er verse dadels. Hierbij zijn de dadels 100% op natuurlijke wijze geproduceerd zonder conserveringsmiddelen. Ook kunnen dadels gedroogd worden. Daarnaast zijn er extra zachte verse dadels, waarbij de pit verwijderd is uit de vrucht. Lekker om te eten, maar ook geschikt als ingrediënt voor je eigen baksels. Wil je genieten van luxe dadels, dan kies je voor onze verse dadels omgeven door een laagje chocolade. Ook kunnen deze vruchten verwerkt worden in een dadelsiroop.

Waarom zijn verse dadels zo lekker?

Dadels bevatten een hoop vruchtensuiker. Dit geeft deze vrucht zijn karakteristieke zoete smaak. Deze smaak doet denken aan honing. Voor onze producten maken wij gebruik van de Dalia Sukkary dadel. De smaak van deze dadelsoort valt op door de extra hinten van karamel die je proeft. De omgeving waarin dadels groeien heeft een grote impact op de uiteindelijke smaak.

Ook de manier van produceren heeft hier een flinke invloed op. Wij voegen geen suikers en conserveringsmiddelen toe. Zo behoudt de dadel zijn overheerlijke natuurlijke smaak. Daarnaast worden de dadels op specifieke momenten tijdens het rijpingsproces met de hand geplukt. Op deze manier weten we zeker dat onze dadels op hun lekkerst zijn.

Gezonde dadels kopen

Een goede reden om dadels te kopen is het feit dat deze vruchten ontzettend gezond zijn. Dadels zitten bomvol vitamines en mineralen. Hierbij kun je denken aan vitamines A, B, C, E en K en negen mineralen waaronder calcium, ijzer, zink, mangaan, koper, magnesium en kalium. Ook zit deze steenvrucht boordevol antioxidanten. Deze stofjes gaan onder meer ziektes en ontstekingen in je lichaam tegen.

Daarnaast zijn er veel vezels aanwezig in een dadel. Iedere 100 gram aan dadels bevat 8 gram aan vezels. Dadels dragen op deze wijze niet alleen bij aan een verbeterde stoelgang en een kleinere kans op darmkanker, maar deze tussendoortjes zorgen ook eerder voor een verzadigd gevoel. Zo blijf je niet onnodig lang door snoepen. Ook is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat dadels goed zijn voor je hersenen, je netvlies, je bloedsuikerspiegel, je botten, je energielevels, je spijsvertering en je bloedvaten.

Dadels kopen via onze online winkel

Tegenwoordig bestel je jouw dadels gewoon online. Wij vinden dat deze gezonde vrucht toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom maken we online dadels kopen zo eenvoudig mogelijk. Bekijk hierboven ons aanbod, voeg de producten die je wilt kopen toe aan je winkelwagentje, bestel je dadels en reken af. Wij zorgen voor een snelle verzending, waarbij de verzending bovendien gratis is in de Benelux en Duitsland bij bestellingen van €50,-. Ontdek zelf hoe gemakkelijk je onze 100% natuurlijke dadels kunt bestellen en koop ze nu via onze webshop.